Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mystorytime

Új élet

anonymously · 1 éve
Kezdjük a történetet mondjuk 2014.júniusában.
Elköltöztem a családi fészekből, azzal a célal, hogy önálló életet kezdjek.
Ekkor már 3éve havi fix jövedelemmel rendelkeztem, és lehetőségem nyílt felköltözni a nagyvárosba. De egyedül unalmas lett volna, így tesvéremmel (édesapám jelenlegi feleségének a fia, szóval mégse testvér de úgy szerettük egymást. Direkt írtam múltidőbe..) Albérletet fizettem, rezsit, telefonszámlát, mindent amit eltudsz képzelni.  Nagyon jó volt az egész, élveztem, hogy független nő lehetek, fözők, mosok, takarítok.
Ugorjunk 2015. Áprilisába, méghozzá húsvét vasárnaphoz.
Testvérem és egyben lakótársam aki 6évvel idősebb nálam, áthívta a munkatársait iszogatni. Én aznap haza utaztam volna, de valamiért úgy éreztem, hogy inkább ott maradok és iszogatok a "nagyokkal".
Elérkezett az este, megjöttek a kollégák, és persze Ő is. Magas, kicsit vékony, visszahúzodó srác. Elég szimpatikus volt, ezért úgy döntöttem, hogy elhívom a születésnapi bulimra amit 1 héttel később ünnepeltünk.
Jól telt az este, és ahogy múlt az idő egyre jobban éreztem, hogy nekem Ő kell.
Mindig is arról álmodoztam, hogy lesz egy férjem jó anyagi körülménybe élünk majd, és egy cuki lányunk/fiúnk. Valamiért ebben a srácnan láttam a jövőképem...
Elérkezett a másnap, nekem még mindi Ő járt a fejembe, de igazábol nem tudtam semmit róla... kitől mástol tudhattam volna meg többet ha nem a tesótól?
Hát megkérdeztem, hogy ki ő, hány éves, szingli-e.
Kiderül, hogy a srác 30éves. Bumm hatalmas fejbe vágás, mégis mit akarna egy 30éves férfi, tőlem, aki mégcsak most tapossa a 20. Életévet.
Következő infórmáció, külföldön dolgozott, de leállás van a cégnél, igy hazajött, és itt dolgozik.


Eltelt 1hét, itt a szülinapom, juhuu 20.éves lettem.
Hmm, eljön a srác?
Egész nap görcsben volt a gyomrom, hogy milesz...
ELJÖTT!!! és hozott ajándékot is hozott...
Kis plüss kutyust.
Buliztunk, ittunk, és eltünt az éjszaka közepén.
Nem hagyhattam annyiban! Rögtön írtam neki, hogy hova tünt?
Leírta, hogy nem érezte jól magát, nem miattam, hanem túl sokan voltak és Ő pánikbeteg.. de ha gondolom menjek fel hozzá..
Áááh, nincs az a pénz! -gondoltam magamba.
Nemis mentem fel hozzá.

1 hetes üzenetváltás után, kiderült, hogy Ő is vonzódik hozzám.. hát akkor próbaljuk meg!
De Ő annyira nem akart belefolyni a dolgokba a korkülömbség miatt. 
Kérdem én, szerelemben mikor számított a kor,súly,magasság? SOHA!
Erről meggyőztem Őt is. 
Jól alakultak a dolgok, együtt voltunk, hol én, hol Ő aludt nálam. Hétvégeken tesómmal és az Ő barátnőjével 4-esben szórakoztunk, sétálgattunk, bolondoztunk. Akkor lettek tesómék is a legjobb barátok! Jó érzés volt, hogy tesóm is kedvelte, és voltak közös programok is.

Aztán egy nap jött a hívás, visszakell menni Hollandiába dolgozni..... mi legyen? Csak 6 hetente jöhet haza, és akkor is csak max 1 hétre. Én meg nem tudok 6 hetente kivenni 1 hét szabit azért, hogy együtt legyünk...
Ment a macska-egér játék, én győzködtem, hogy műkődni fog így is a dolog, Ő meg nem akarta folytatni.. legalábbis így nem....


Nem tudtunk megegyezni, és Ő kiment...
Utólag derült ki, hogy neki is ugyan olyan nehéz volt, mint nekem...
Tartottuk a kapcsolatot, beszélgettünk, meg ugye tesómmal is kommunikált.
Eltelt pár hét, hazajött... MIATTAM!  Nem tudodt kint maradni, úgy hogy én meg itthon vártam.. pár hétig megint jó volt minden együtt voltunk, szerettük egymást, öröm-boldogság.


Jött az újabb lehetőség. Dolgozzon Ausztriában. Kicsit lazábbak a feltételek, úgyanis ha megtudja oldani, minden hétvégén hazajöhet Ha! Nincs munka.
Belement. Én meg beleegyeztem.
Így "éltünk" egészek decemberig...

Folyt.köv..
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
anonymously
Sziasztok! Ez az én történetem, ami valahol, valakinek tanulságos lehet. Történetem egy olyan kapcsolatról szól ahol a pénz az Úr.